Samlede historier (audiobook) by Mathilde Walter Clark
BookClub ready

Samlede historier audiobook

164,49 DKK (incl. VAT 205,61 DKK)
I Samlede historier er Mathilde Walter Clarks tidligere udgivelser Tingenes uorden og Grumme historier samt tre nyere historier samlet i én smuk udgivelse. Vi befinder os på én gang et stykke fra, på kant af, og grumme tæt på virkelig­heden i Mathilde Walter Clarks samlede historier. Det er fortællinger, som tester sprogets bæreevne i den verden, vi hele tiden tror, vi kender, og så alligeve...
Audiobook 164,49 DKK
Ebook 164,49 DKK
Authors Mathilde Walter Clark (author), Mathilde Walter Clark (narrator)
Publisher Politikens Forlag
Published 20 May 2022
Length 10:38
Genres Short stories
Language Danish
Format mp3
DRM Watermarked
ISBN 9788740078497
I Samlede historier er Mathilde Walter Clarks tidligere udgivelser Tingenes uorden og Grumme historier samt tre nyere historier samlet i én smuk udgivelse.
Vi befinder os på én gang et stykke fra, på kant af, og grumme tæt på virkelig­heden i Mathilde Walter Clarks samlede historier. Det er fortællinger, som tester sprogets bæreevne i den verden, vi hele tiden tror, vi kender, og så alligevel ikke. Vi får den stadigt mere aktuelle historie om byen, der bliver begravet under en stor, sort sky, den utrolige beretning om den danske sprogforsker Rasmus Rasks jagt på ursproget, og historien om madanmelderen, der i sin jagt på det sublime må finde sig i at miste en kropsdel, hver gang han nyder et måltid af mesterkokken Hectór Troque. Fiske­handlerens kone forvandles langsomt til en fisk. En rejsende kommer i Marra­kechs souk i besiddelse af en flaske med et lillebitte menneske, som lover ham storhed. En hvid, europæisk kvinde rejser til Tranquebar for at redde den mindre privilegerede verden, en aldrende journalist fra Berlin rejser til Cambodia for at møde en Khmer Rouge-bøddel, og en gammel kone fra Chennai rejser til Himalaya for at møde Gud.
Vi er hele verden rundt, både den ydre og de indre, i disse 31 fortællinger om kød og krop, ånd og Gud, dyr og men­neske. Med en stramt fabulerende gåde­fuldhed føres læseren ind i en verden af spejlbilleder, fordoblinger og groteske overraskelser. Får vi et glimt af os selv i spejlet? Og når vi først er derinde, vender vi så nogen sinde tilbage?