Den Store Succes - på vidensjagt hos landets bedste iværksættere (audiobook) by Anders Bjergegaard
BookClub ready
Anders Bjergegaard (author), Anders Bisgaard (narrator)

Den Store Succes audiobook

84,53 DKK (incl. VAT 105,66 DKK)
Du har et job, men drømmer om at blive iværksætter. Du har en god idé, men ved ikke, hvordan du forvandler idéen til en succesfuld virksomhed. Du drømmer om at blive iværksætter, men mangler en god idé. Du er allerede iværksætter og vil gerne skabe mere vækst. Din startup går godt – nu går du efter den helt store succes. Alle iværksættere drømmer om stor succes, men kun få lykkes. Det ...
Audiobook 84,53 DKK
Ebook 84,53 DKK
Subtitle på vidensjagt hos landets bedste iværksættere
Authors Anders Bjergegaard (author), Anders Bisgaard (narrator)
Publisher Skriveværkstedet
Published 21 June 2023
Length 7:00
Genres Management and management techniques
Language Danish
Format mp3
DRM Watermarked
ISBN 9788797447727
    Du har et job, men drømmer om at blive iværksætter.
  • Du har en god idé, men ved ikke, hvordan du forvandler idéen til en succesfuld virksomhed.
  • Du drømmer om at blive iværksætter, men mangler en god idé.
  • Du er allerede iværksætter og vil gerne skabe mere vækst.
  • Din startup går godt – nu går du efter den helt store succes.

Alle iværksættere drømmer om stor succes, men kun få lykkes. Det er der flere årsager til. I bogen fortæller 20 danske stjerneiværksættere, tech-ikoner og self-made-milliardærer alt det, de ville ønske, de havde vidst, dengang de startede deres iværksætterkarriere. Hør blandt andre Johan Bülow, Mathilde Mackowski, Martin Thorborg og Louise Herping Ellegaard give deres bedste råd.
DEN STORE SUCCES viser de afgørende skridt, der er, fra du får en god idé, til den store succes indtræffer. Gennem fire faser – forberedelse, opstart, vækst og succes – bliver du guidet gennem vigtige overvejelser og beslutninger. Den fortæller også, hvad du gør, hvis du gerne vil starte dit eget, men ikke har en idé, hvordan investorer tænker, og hvad der er vigtigst at fokusere på, når du skal have andre med ombord i din startup.
Forfatterne Anders Bjergegaard og Martin Bjergegaard er brødre og erfarne iværksættere. De har startet mange virksomheder, blandt andet tandlægekæden Godt Smil og virksomhedsfabrikken Rainmaking. I dag driver de kapitalfonden Bjergegaard Rode & Co., som investerer i startups og unge vækstvirksomheder.