Guidad meditation och avslappning - Del 6 (audiobook) by Trine Holt Arnsberg

Guidad meditation och avslappning - Del 6 audiobook

25,00 DKK (incl. VAT 31,25 DKK)
Vi lever i en alltmer stressad vardag. Därför är det viktigt att du tar en stund varje dag till att slappna av och bara finnas till, utan krav eller måsten. Kroppen består av muskler, men hur många av dem känner vi verkligen? Och hur många kan vi kontrollera? Detta är en övning som hjälper dig att hitta musklerna genom sinnesnärvaro, och hjälpa dem att slappna av. Detta är en övning som är bra ...
Audiobook 25,00 DKK
Authors Trine Holt Arnsberg (author), Kajsa Landin (translator), Åsa Kjellman Erici (narrator)
Publisher SAGA Egmont
Published 6 May 2019
Length 0:19
Genres Mind, body, spirit: meditation and visualization
Language Swedish
Format mp3
DRM Watermarked
ISBN 9788726176025
Vi lever i en alltmer stressad vardag. Därför är det viktigt att du tar en stund varje dag till att slappna av och bara finnas till, utan krav eller måsten.

Kroppen består av muskler, men hur många av dem känner vi verkligen? Och hur många kan vi kontrollera? Detta är en övning som hjälper dig att hitta musklerna genom sinnesnärvaro, och hjälpa dem att slappna av. Detta är en övning som är bra för dig med sömnsvårigheter. Trine Holt Arnsberg är en dansk psykomotorisk terapeut och mindfulnessinstruktör. Hon arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv, där kroppen som en helhetsupplevelse är utgångspunkten.