Ohjattua meditaatiota lapsille (audiobook) by Trine Holt Arnsberg
Trine Holt Arnsberg (author), Elina Vehkaoja (narrator)

Ohjattua meditaatiota lapsille audiobook

49,95 DKK (incl. VAT 62,44 DKK)
Nämä ohjatut meditaatioharjoitukset sopivat erityisesti 5–8-vuotiaille lapsille. Harjoitukset ovat täynnä rauhallisia ja aisteja herkistäviä kokemuksia, jotka auttavat mieltä rentoutumaan ja hiljentymään. Meditaatioharjoitukset sopivat täydellisesti hetkiin, jolloin lapset tarvitsevat tauon päivän vilskeestä. Ne auttavat lapsia rentoutumaan, nukahtamaan, heräämään, hengittämään syvään – ja läht...
Audiobook 49,95 DKK
Authors Trine Holt Arnsberg (author), Elina Vehkaoja (narrator)
Publisher SAGA Kids
Published 27 March 2023
Length 1:18
Genres Mind, body, spirit: meditation and visualization
Language Finnish
Format mp3
DRM Watermarked
ISBN 9788728551066
Nämä ohjatut meditaatioharjoitukset sopivat erityisesti 5–8-vuotiaille lapsille. Harjoitukset ovat täynnä rauhallisia ja aisteja herkistäviä kokemuksia, jotka auttavat mieltä rentoutumaan ja hiljentymään.

Meditaatioharjoitukset sopivat täydellisesti hetkiin, jolloin lapset tarvitsevat tauon päivän vilskeestä. Ne auttavat lapsia rentoutumaan, nukahtamaan, heräämään, hengittämään syvään – ja lähtemään seikkailullisille löytöretkille syvälle omaan sisimpäänsä.

Trine Holt Arnsberg on tanskalainen psykomotorinen terapeutti ja mindfulness-ohjaaja. Hän työskentelee voimavarojen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan pohjalta ja keskittyy työssään erityisesti liikkeeseen ja rentoutumiseen sekä lasten tarpeisiin.