Bibi Blocksberg - I De vilda häxornas dal (audiobook) by Kiddinx Media GmbH
Kiddinx Media GmbH (author), Emma Stocke (narrator)

Bibi Blocksberg - I De vilda häxornas dal (Bibbi Blocksberg #1) audiobook

40,59 DKK (incl. VAT 50,74 DKK)
Sommaren är i full gång och Bibis föräldrar åker på semester och lämnar Bibi med mormor Greta. Men mormor Greta är inte som andra mormödrar; hon bär shorts och T-shirt, tackar aldrig nej till en fest och dessutom är hon en av världens bästa häxor! Så när Greta bestämmer sig för att ta med Bibi till en hemlig träff med de vilda häxorna blir Bibi jätteglad! Men allt går inte riktigt enligt planer...
Audiobook 40,59 DKK
Authors Kiddinx Media GmbH (author), Petter Mattsson (translator), Emma Stocke (narrator)
Publisher SAGA Egmont
Published 31 January 2024
Length 3:09
Genres Children’s / Teenage fiction: General, modern and contemporary fiction
Series part number 1
Language Swedish
Format mp3
DRM Watermarked
ISBN 9788728491362

Sommaren är i full gång och Bibis föräldrar åker på semester och lämnar Bibi med mormor Greta. Men mormor Greta är inte som andra mormödrar; hon bär shorts och T-shirt, tackar aldrig nej till en fest och dessutom är hon en av världens bästa häxor! Så när Greta bestämmer sig för att ta med Bibi till en hemlig träff med de vilda häxorna blir Bibi jätteglad! Men allt går inte riktigt enligt planerna och längs vägen får Bibi stifta många nya bekantskaper, vara med om en häxfest och se en drake!

© 2023 KIDDINX Studios

Licensierad av Kiddinx Media GmbH, Berlin

www.BibiBlocksberg.de

Bibbi Blocksberg

Bibbi Blocksberg är precis som alla andra flickor, förutom att hon kan använda magi, äger en flygande kvast och är en häxa! Bibbi har dock fortfarande mycket att lära sig. Därför går hon förutom i en vanlig skola även i en skola för häxor. Så följ med när Bibbi drar ut på roliga äventyr tillsammans med Moni, Jonathan och alla sina andra vänner och familjemedlemmar.

Författaren Elfie Donnelly ligger bakom den busiga häxflickan Bibi Blocksberg, och sedan 1980 har berättelserna om Bibbi engagerat både unga och gamla läsare.