Fruen på Hamre (lydbog) af Morten Korch
BookClub ready
Morten Korch (forfatter), Gerda Andersen (indlæser)

Fruen på Hamre lydbog

80,51 DKK (inkl. moms 100,64 DKK)
Hvad var det mon for en hemmelighed, som fik gårdejer Klaus True til at insistere på et ægteskab mellem hans datter Bente og sønnen af deres arvefjende, Gorm Trolle? Efter faderens død, bliver Bente frue på gården Hamre, men det går hurtigt op for hende, at alt ikke er, som det skal være. Efter sin faders ønske har hun giftet sig med den kyniske og kolde Gorm, men også han har hemmeligheder. De...
Lydbog 80,51 DKK
E-bog 64,92 DKK
Forfattere Morten Korch (forfatter), Gerda Andersen (indlæser)
Udgivet 26 januar 2016
Længde 8:34
Genrer
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711580226
Hvad var det mon for en hemmelighed, som fik gårdejer Klaus True til at insistere på et ægteskab mellem hans datter Bente og sønnen af deres arvefjende, Gorm Trolle? Efter faderens død, bliver Bente frue på gården Hamre, men det går hurtigt op for hende, at alt ikke er, som det skal være. Efter sin faders ønske har hun giftet sig med den kyniske og kolde Gorm, men også han har hemmeligheder. Den lyssky Sagfører Grove og Gorms gamle plejemor Caroline indfinder sig snart på gården, og Bente bliver overbevist om, at Gorm ikke vil sky nogen midler for at få magten over Hamre – og at hendes liv er i fare…
Romanen blev filmatiseret i 2000 af Lars von Trier med Bodil Jørgensen og Bjarne Henriksen i hovedrollerne.

Morten Korch (f. 1876 – d. 1954), Danmarks mest folkekære forfatter, begyndte sit virke i 1898 med novellesamlingen "Humoresker – Fyensk Humør", der indeholdt en række skitser og fortællinger, alle på klingende fynsk. Det var startskuddet til et forfatterskab, der strakte sig over et halvt århundrede, og som har været elsket af generationer af læsere. Med romaner som "Flintesønnerne", "Der brænder en ild" og "De røde heste" blev Morten Korch folkeeje, og filmatiseringerne af hans mest populære romaner med skuespillere som Poul Reichhardt, Tove Maës, Ebbe Langberg og Ib Mossin er i dag en del af den danske filmskat.