Det episke liv. Et indblik i oldengelsk heltedigtning (ebook) by Andreas Haarder
BookClub ready
Andreas Haarder (author)

Det episke liv. Et indblik i oldengelsk heltedigtning ebook

57,24 DKK (incl. VAT 71,55 DKK)
Heltedigte spiller en helt central rolle i den ældste engelske litteraturhistorie og siger endvidere meget om livet og folkesjælen i de svundne tiders England. Professor i engelsk litteratur Andreas Haarder giver i "Det episke liv" fra 1979 en spændende indføring i den poetiske tradition i de klassiske engelske fortællinger, heltedigtningen som genre samt den kultur, digtene er udtryk for. ...
Ebook 57,24 DKK
Authors Andreas Haarder (author)
Published 19 August 2022
Length 158 pages
Genres Literary studies: ancient, classical and medieval
Language Danish
Format epub
DRM Watermarked
ISBN 9788728365830
Heltedigte spiller en helt central rolle i den ældste engelske litteraturhistorie og siger endvidere meget om livet og folkesjælen i de svundne tiders England. Professor i engelsk litteratur Andreas Haarder giver i "Det episke liv" fra 1979 en spændende indføring i den poetiske tradition i de klassiske engelske fortællinger, heltedigtningen som genre samt den kultur, digtene er udtryk for.

Andreas Helt Geismar Haarder (1934-2014) var dansk forfatter og professor i engelsk litteratur ved Syddansk Universitet i Odense. Han udgav blandt andet bøger om klassiske myter og heltefortællinger, ældre engelsk litteraturhistorie samt folklore i England.