Myter og folkeeventyr. Væsen, funktion og historik (ebook) by Preben Ramløv
BookClub ready
Preben Ramløv (author)

Myter og folkeeventyr. Væsen, funktion og historik ebook

57,24 DKK (incl. VAT 71,55 DKK)
Folkeeventyrene er, som al anden digtning, et forsøg på at tolke den menneskelige tilværelse, og spørgsmålene om, hvem vi er, hvor vi kommer fra, og hvor vi skal hen, fylder meget i de ældgamle fortællinger, hvis oprindelse fortaber sig i det uvisse.I "Myter og folkeeventyr" giver Preben Ramløv en grundig, men lettilgængelig introduktion til folkeeventyrenes historie og til deres litterære og k...
Ebook 57,24 DKK
Authors Preben Ramløv (author)
Publisher SAGA Egmont
Published 30 June 2021
Length 186 pages
Genres Literary studies: ancient, classical and medieval
Language Danish
Format epub
DRM Watermarked
ISBN 9788726771367
Folkeeventyrene er, som al anden digtning, et forsøg på at tolke den menneskelige tilværelse, og spørgsmålene om, hvem vi er, hvor vi kommer fra, og hvor vi skal hen, fylder meget i de ældgamle fortællinger, hvis oprindelse fortaber sig i det uvisse.
I "Myter og folkeeventyr" giver Preben Ramløv en grundig, men lettilgængelig introduktion til folkeeventyrenes historie og til deres litterære og kulturhistoriske aspekter. Bogen kan bruges både i dansk- og litteraturundervisningen, men henvender sig også til den almindeligt interesserede læser. Den danske forfatter Preben Ramløv (1918-1988) var særligt kendt for sine historiske romaner for børn og unge og for sine genfortolkninger af de gamle folkeeventyr.