Elavbrott (ebook) by Magnus Waljanson
Magnus Waljanson (author)

Elavbrott ebook

48,32 DKK (incl. VAT 60,40 DKK)
När en grupp prospektörer plötsligt försvinner under en expedition vid Wargberget, kastas den erfarne kommissarien Kenny Lang in i en utmaning bortom det vanliga. Varje steg i sökandet leder honom bara till ännu mer oförklarliga händelser, och gradvis förvandlas utredningen till en surrealistisk mardröm.Det blir snabbt uppenbart att logik och sunt förnuft inte längre har någon betydelse, och at...
Ebook 48,32 DKK
Authors Magnus Waljanson (author)
Publisher SAGA Egmont
Published 4 July 2024
Length 469 pages
Genres Crime and mystery fiction
Language Swedish
Format epub
DRM Watermarked
ISBN 9788727079714

När en grupp prospektörer plötsligt försvinner under en expedition vid Wargberget, kastas den erfarne kommissarien Kenny Lang in i en utmaning bortom det vanliga. Varje steg i sökandet leder honom bara till ännu mer oförklarliga händelser, och gradvis förvandlas utredningen till en surrealistisk mardröm.

Det blir snabbt uppenbart att logik och sunt förnuft inte längre har någon betydelse, och att han står inför en fiende som är allt annat än vanlig. Men hur besegrar man en gärningsman som inte bara bryter mot samhällets lagar, utan även tycks ha förmågan att trotsa själva naturlagarna?

"Elavbrott" är en medryckande berättelse som blandar traditionella deckarelement med övernaturliga inslag. Genom en mix av spänning och mystik vävs en intrikat handling fram, där ingenting är vad det verkar vara.

Magnus Waljanson (född 1957) är en svensk författare, illustratör och musiker. ”Elavbrott” är Waljansons debutroman.