Mies pystymetsästä (ebook) by Tuija Lehtinen
Tuija Lehtinen (author)

Mies pystymetsästä ebook

35,06 DKK (incl. VAT 43,82 DKK)
Silja työskentelee kirjastossa, jossa päivät lasten- ja nuortenkirjojen osastolla ovat leppoisan rauhallisia. Tai ovat, kunnes johtajalle palkataan uusi sijainen. Penseä mies ei herätä Siljassa lainkaan sympatiaa – ei varsinkaan silloin, kun hän komentaa Siljan laittamaan syrjään omat tehtävänsä ja metsästämään kauan sitten kadonnutta erärunoelmaa. Siljan vastentahtoisesti vastaanottama tehtäv...
Ebook 35,06 DKK
Authors Tuija Lehtinen (author)
Publisher SAGA Egmont
Published 4 July 2024
Length 45 pages
Genres Romance
Language Finnish
Format epub
DRM Watermarked
ISBN 9788728406106

Silja työskentelee kirjastossa, jossa päivät lasten- ja nuortenkirjojen osastolla ovat leppoisan rauhallisia. Tai ovat, kunnes johtajalle palkataan uusi sijainen. Penseä mies ei herätä Siljassa lainkaan sympatiaa – ei varsinkaan silloin, kun hän komentaa Siljan laittamaan syrjään omat tehtävänsä ja metsästämään kauan sitten kadonnutta erärunoelmaa.

Siljan vastentahtoisesti vastaanottama tehtävä johdattaa hänet pian syvälle paikallisen suvun salaisuuksiin. Samalla se tuo hänen luokseen myös komean nuoren runoilijan sekä sanavalmiin maajussin. Löytääkö Silja etsimänsä? Ja voisiko kirjaseikkailu tuoda Siljan elämään myös rakkauden?

Tuija Lehtinen (s. 1954) on monipuolinen ja rakastettu kirjailija, joka tunnetaan erityisesti nuortenkirjoistaan.