Nuori pari (ebook) by Helga Nuorpuu
Helga Nuorpuu (author)

Nuori pari ebook

45,89 DKK (incl. VAT 57,36 DKK)
Nuoren parin alkutaival ei ole aina helppo.Lauri ja Elvi Silvo ovat tuore aviopari ja valtavan rakastuneita. He muuttavat omaan yhteiseen kotiin, rauhalliseen Pääskyspesään, jonka herttainen tunnelma ympäröi nuorta paria lempeydellään. Uusi yhteinen elämä voi viimein alkaa!Mutta eipä olekaan avioelämä pelkkää auvoa. Ensimmäiset erimielisyydet, ensimmäiset riidat, ensimmäiset puolison ärsyttävät...
Ebook 45,89 DKK
Authors Helga Nuorpuu (author)
Publisher SAGA Egmont
Published 4 July 2024
Length 187 pages
Genres Historical romance
Language Finnish
Format epub
DRM Watermarked
ISBN 9788727157146

Nuoren parin alkutaival ei ole aina helppo.

Lauri ja Elvi Silvo ovat tuore aviopari ja valtavan rakastuneita. He muuttavat omaan yhteiseen kotiin, rauhalliseen Pääskyspesään, jonka herttainen tunnelma ympäröi nuorta paria lempeydellään. Uusi yhteinen elämä voi viimein alkaa!

Mutta eipä olekaan avioelämä pelkkää auvoa. Ensimmäiset erimielisyydet, ensimmäiset riidat, ensimmäiset puolison ärsyttävät tavat ja kummalliset oikut tulevat eteen kuin yllättäen. Miten yhteistä elämää oikein oppii, jos toista ei kestäisi edes katsoa? Ja sitten toisaalta ei malttaisi olla erossa ollenkaan. Millaista elämä onkaan, kun sitä viettää päivästä toiseen toisen ihmisen kanssa?

Helga Nuorpuu (1901–1953) oli suomalainen kirjailija, kääntäjä ja mainostoimittaja. Nuorpuu kirjoitti romaaneja niin aikuisille kuin lapsille ja nuorillekin.