Tyttö yöpaidassa (ebook) by Elisabeth Hammer
Elisabeth Hammer (author)

Tyttö yöpaidassa (Iltaruskon aika #5) ebook

45,89 DKK (incl. VAT 57,36 DKK)
Bergan pelastaa Rakelin hukkumiselta ja yrittää pitää hänet turvassa. Miksi joku haluaa päästä Rakelista eroon?Bergania kohtaan tuntemansa vetovoima ja mieltymys herra Diseniin repivät Rakelia kahteen eri suuntaan, ja odottamaton intohimon yö vie hänet täysin tuntemattomalle tielle. Samaan aikaan häntä vaivaavat unet menneisyydestä, ja hitaasti hänelle valkenee totuus siitä, kuinka hän päätyi O...
Ebook 45,89 DKK
Audiobook 73,44 DKK
Authors Elisabeth Hammer (author), Saga Egmont (translator)
Publisher SAGA Egmont
Published 27 June 2024
Length 164 pages
Genres Historical romance
Series part number 5
Language Finnish
Format epub
DRM Watermarked
ISBN 9788728432389

Bergan pelastaa Rakelin hukkumiselta ja yrittää pitää hänet turvassa. Miksi joku haluaa päästä Rakelista eroon?

Bergania kohtaan tuntemansa vetovoima ja mieltymys herra Diseniin repivät Rakelia kahteen eri suuntaan, ja odottamaton intohimon yö vie hänet täysin tuntemattomalle tielle. Samaan aikaan häntä vaivaavat unet menneisyydestä, ja hitaasti hänelle valkenee totuus siitä, kuinka hän päätyi Ovreidiin lapsena.

Iltaruskon aika

Rakel Ovreid etsii vastauksia salaperäiseen menneisyyteensä ja navigoi rakkauden ja kohtalon myrskyissä vangitsevassa Iltaruskon aika -sarjassa. Historiallinen saaga on täynnä romantiikkaa, juonia ja mystisiä voimia Norjan maagisissa vuonoissa ja revontulien loisteessa. Täysosuma Lucinda Rileyn ja Diana Gabaldonin Outlander-sarjan faneille.

Elisabeth Hammer on norjalainen kirjailija, joka löytää inspiraatiota tarinoihinsa luonnosta, musiikista ja unista sekä lukemalla itse kaikkea fantasiasta rikosromaaneihin.