Toukokuun aurinko (ebook) by Aili Somersalo
Aili Somersalo (author)

Toukokuun aurinko ebook

45,89 DKK (incl. VAT 57,36 DKK)
Lämminhenkinen viihderomaani vie nostalgisesti 20-luvun Suomeen.18-vuotias Raakel on jäänyt orvoksi ja muuttaa setänsä ja serkkujensa luokse. Junassa hän tapaa ihanan Maurin ja ihastuu korviaan myöten. Perillä sedän luona käy nopeasti ilmi, ettei kodissa näy eikä tunnu lämmintä äidillisyyttä lainkaan, ja Raakel ottaa itselleen tehtävän panna kodin asiat kuntoon. Samalla selviää, että myös hänen...
Ebook 45,89 DKK
Authors Aili Somersalo (author)
Publisher SAGA Egmont
Published 4 July 2024
Length 186 pages
Genres Historical fiction
Language Finnish
Format epub
DRM Watermarked
ISBN 9788728543740

Lämminhenkinen viihderomaani vie nostalgisesti 20-luvun Suomeen.

18-vuotias Raakel on jäänyt orvoksi ja muuttaa setänsä ja serkkujensa luokse. Junassa hän tapaa ihanan Maurin ja ihastuu korviaan myöten. Perillä sedän luona käy nopeasti ilmi, ettei kodissa näy eikä tunnu lämmintä äidillisyyttä lainkaan, ja Raakel ottaa itselleen tehtävän panna kodin asiat kuntoon. Samalla selviää, että myös hänen serkkunsa Hely on rakastunut Mauriin. Valitseeko nuori Raakel romanttisen rakkauden ja huolettomuuden vai ryhtyykö hän itse rakkautta vaille jäätyään varaäidiksi orvoille serkuilleen?

Aili Somersalo (1887–1957) oli rakastettu suomalainen kirjailija ja kääntäjä, jonka laajaan tuotantoon kuuluu satuja sekä romaaneita niin nuorille kuin aikuisille. Somersalo sai Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnon kahdesti, vuosina 1951 ja 1956, ja Topelius-palkinnon vuonna 1952.