Gåsen med de gyldne æg - Den overraskende fortælling om, hvad det vil sige at være liberal (ebook) by Lars Tvede
BookClub ready
Lars Tvede (author)

Gåsen med de gyldne æg ebook

65,35 DKK (incl. VAT 81,69 DKK)
Med sit forsvar for frihedens filosofi viser Lars Tvede, at der løber et liberalt livssyn som en rød tråd fra antikkens græske bystater og frem til vore dages mest velstående og lykkeligste lande. Frie mennesker og frie markeder har været verdens vigtigste kilde til fred og fremskridt de seneste 2000 år. Dengang som nu blev landene rige, når de blev frie. Men hvad betyder det egentlig at hav...
Ebook 65,35 DKK
Subtitle Den overraskende fortælling om, hvad det vil sige at være liberal
Authors Lars Tvede (author)
Publisher Gyldendal Business
Published 25 May 2016
Genres Society and culture: general
Language Danish
Format epub
DRM Watermarked
ISBN 9788702202755

Med sit forsvar for frihedens filosofi viser Lars Tvede, at der løber et liberalt livssyn som en rød tråd fra antikkens græske bystater og frem til vore dages mest velstående og lykkeligste lande. Frie mennesker og frie markeder har været verdens vigtigste kilde til fred og fremskridt de seneste 2000 år. Dengang som nu blev landene rige, når de blev frie.

Men hvad betyder det egentlig at have friheden som forbillede? Ethvert land må afveje tre tilgange til politik: kollektivisme, konservatisme og liberalisme. Hvis man rammer den rette balance, blomstrer både staten, samværet og samhandlen til det fælles bedste. Men hvis et land rammer forkert, ender det som endnu et af historiens mange samfund, der først mistede pusten, siden gik i stå og til sidst gik under.

Lars Tvede henvender sig til enhver, der søger den bedste vej fremad for et land. Ved at leve efter liberale idealer kan vi virkeliggøre myten om gåsen, der lægger gyldne æg – og holde den i live.