Den røde notesbog og andre sande historier (e-bog) af Paul Auster
BookClub ready
Paul Auster (forfatter)

Den røde notesbog og andre sande historier e-bog

78,99 DKK (inkl. moms 98,74 DKK)
Forfatteren Paul Austers (f. 1947) refleksioner over hændelser af betydning for livet og forfatterskabet. Om nødvendigheden af at nedbryde grænser imellem livet og skriften og om brugen af bestemte litterære genrer i forsøget på at løse erindringsmæssige og eksistentielle spørgsmål.Samlingen indeholder Den røde notesbog, Hvorfor skrive? og Fra hånden i munden."’Fra hånden i munden’ ... er et ve...
E-bog 78,99 DKK
Forfattere Paul Auster (forfatter), Anita Bay Bundegaard (oversætter)
Udgivet 16 juni 2014
Længde 173 sider
Genrer
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711338865
Forfatteren Paul Austers (f. 1947) refleksioner over hændelser af betydning for livet og forfatterskabet. Om nødvendigheden af at nedbryde grænser imellem livet og skriften og om brugen af bestemte litterære genrer i forsøget på at løse erindringsmæssige og eksistentielle spørgsmål.

Samlingen indeholder Den røde notesbog, Hvorfor skrive? og Fra hånden i munden.

"’Fra hånden i munden’ ... er et veloplagt portræt af forfatteren som sultekunstner. Paul voksede op i en almindelig familie, med almindelige forældre, der havde et almindeligt forhold til penge. Forældrene var præget af depressionen i trediverne, så faderen blev påholdende, moderen ekstravagant. Længe var Paul en god dreng ... Men så blev han forfatter og mente, at han kunne klare sig for 3.000 dollar om året. Essayet er et eminent portræt af det alt for optimistiske forhold, mange kreative mennesker har til penge ... ‘Hvorfor skrive?’ er i traditionel, fortætttet Auster-stil. Paul er otte år, elsker baseball, møder sit idol Willie Mays og vil gerne have hans autograf. ´Selvfølgelig, knægt. Har du en blyant?´ Det har han ikke, faren har heller ikke nogen blyant, eller moren, der er ingen, der har en blyant. Sådan blev Auster forfatter. Han hører til de forfattere, der går lige til fadet, når han skal fortælle en historie. I det sidste lange essay får man det hele forærende, i de første to skal man tænke selv."
- Connie Bork, Politiken