Befri Preben ... og få en fest på arbejdet igen - Et endeligt opgør med unødvendig stress, brok og alt det, der dræner vores energi i hverdagen (audiobook) by Rikke Østergaard
BookClub ready
Rikke Østergaard (author), Jesper Platz (narrator)

Befri Preben ... og få en fest på arbejdet igen audiobook

148,66 DKK (incl. VAT 185,82 DKK)
Af bestsellerforfatteren til Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben. Hverdagen på jobbet kan være fyldt med unødvendig brok og konflikter, som dræner os. Selv om vi alle har brug for et godt arbejdsmiljø, smitter vi let hinanden med negative følelser og stress. Men der er hjælp at hente. Den anerkendte erhvervssociolog Rikke Østergaards bestseller Vi havde en fest på arbejdet, me...
Audiobook 148,66 DKK
Ebook 148,66 DKK
Subtitle Et endeligt opgør med unødvendig stress, brok og alt det, der dræner vores energi i hverdagen
Authors Rikke Østergaard (author), Jesper Platz (narrator)
Published 6 March 2024
Length 5:22
Genres Occupational and industrial psychology
Language Danish
Format mp3
DRM Watermarked
ISBN 9788740078015
Af bestsellerforfatteren til Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben.
Hverdagen på jobbet kan være fyldt med unødvendig brok og konflikter, som dræner os. Selv om vi alle har brug for et godt arbejdsmiljø, smitter vi let hinanden med negative følelser og stress. Men der er hjælp at hente.
Den anerkendte erhvervssociolog Rikke Østergaards bestseller Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben handlede om, hvordan og hvorfor negative følelser kan smitte i flere led. I denne bog går hun et spadestik dybere og viser, hvordan vi kan minimere følelsesforurening, opleve mere motivation og glæde på arbejdspladsen og få større overskud.
I bogen får du redskaber til:
At befri dig selv for konflikter, brok og andet, der dræner energien. At tage din følelsesøkonomi lige så alvorligt som din bankkonto. At blive god til at forventningsafstemme med både dig selv og andre. At forstå de fire klassiske persontyper (Preben-typer), og hvordan vi alle kan arbejde bedre sammen på trods af forskelligheder.
Befri Preben … og få en fest på arbejdet stiller skarpt på højforventningssamfundets udfordringer og både den personlige og den kollektive trivsel på arbejdspladsen. Men ikke mindst er det en bog om, hvordan vi med enkle greb kan få det bedre med os selv og andre på jobbet. Den er uundværlig for alle ledere og medarbejdere, der søger at navigere i det moderne arbejdsliv med større indsigt og effektivitet. Og et must have og supplement til alle, der har læst den første bog om Preben. Den kan dog sagtens også sagtens læses selvstændigt.