Kontorkoma (audiobook) by Pia Hauge
BookClub ready
Pia Hauge (author), Irene Manteufel (narrator)

Kontorkoma audiobook

124,11 DKK (incl. VAT 155,14 DKK)
"Kontorkoma" er en tankevækkende fortælling om det moderne arbejdsliv og en lettilgængelig håndbog i, hvordan du værner om din hjerne og udnytter dine evner bedst muligt i en støjende verden.Når vi fordyber os i arbejdet, lukker vi op for vores allerfineste tænkning – og vi bliver i stand til at levere kvalitet og arbejde effektivt.Men fordybelsen er truet i en verden, hvor storrumskontorer og ...
Audiobook 124,11 DKK
Ebook 168,44 DKK
Authors Pia Hauge (author), Irene Manteufel (narrator)
Published 1 December 2020
Length 6:15
Genres Office and workplace
Language Danish
Format mp3
DRM Watermarked
ISBN 9788726741216
"Kontorkoma" er en tankevækkende fortælling om det moderne arbejdsliv og en lettilgængelig håndbog i, hvordan du værner om din hjerne og udnytter dine evner bedst muligt i en støjende verden.
Når vi fordyber os i arbejdet, lukker vi op for vores allerfineste tænkning – og vi bliver i stand til at levere kvalitet og arbejde effektivt.
Men fordybelsen er truet i en verden, hvor storrumskontorer og digital tilgængelighed kendetegner de fleste arbejdspladser. Resultatet er kontorkoma. En tilstand, hvor hjernens tænkekraft er nedsat på grund af støj og forstyrrelser. Ironisk nok er det de funktioner, vi er allermest afhængige af i arbejdet, som hjernen først lukker ned for: Vi får svært ved at koncentrere os og være kreative – og vi bliver stressede.
Heldigvis er der gode nyheder: Fordybelse er ikke så svært endda. Det kræver hverken mindfulness-instruktører eller fuld tilbagetrækning til de dybe svenske skove. Denne bog giver dig opskriften på fordybelse i arbejdslivet. Pia Hauge er uafhængig ledelsesrådgiver med særlig viden om personlig performance og mental sundhed i en digital verden. Hun har en mangeårig baggrund som chefrådgiver i DR, hvor hun bl.a. stod i spidsen for talentprogrammet "DR Akademi" og eksperimentet "DR Hjernestarter", der skabte hjernevenlige rammer for kloge hoveder. Pia er uddannet cand.mag. i dansk og retorik, og hun har været ekstern lektor på Københavns Universitet. Derudover holder hun foredrag og rådgiver om fordybelse, hjernevenlig ledelse og storrumskontorer.