Det grønne pengetræ - Sådan scorer vi kassen på klimakrisen (audiobook) by Magnus Barsøe
Magnus Barsøe (author), Mikkel Hansen (narrator)

Det grønne pengetræ audiobook

128,86 DKK (incl. VAT 161,08 DKK)
Vi ved det godt: Klimakrisen er tidens største politiske, sociale og økonomiske problem. Vores afhængighed af fossile brændsler risikerer reelt at blive menneskehedens endeligt. Vi skylder fremtidige generationer at sætte alt ind for at reducere udledningen af drivhusgasser. Lige nu. Men glem alt dette et øjeblik. Det grønne pengetræ er hverken en appel til din dårlige samvittighed eller dit...
Audiobook 128,86 DKK
Ebook 128,86 DKK
Subtitle Sådan scorer vi kassen på klimakrisen
Authors Magnus Barsøe (author), Mikkel Hansen (narrator)
Published 3 June 2024
Length 10:00
Genres Climate change
Language Danish
Format mp3
DRM Watermarked
ISBN 9788740085969
Vi ved det godt: Klimakrisen er tidens største politiske, sociale og økonomiske problem. Vores afhængighed af fossile brændsler risikerer reelt at blive menneskehedens endeligt. Vi skylder fremtidige generationer at sætte alt ind for at reducere udledningen af drivhusgasser. Lige nu.
Men glem alt dette et øjeblik. Det grønne pengetræ er hverken en appel til din dårlige samvittighed eller dit varme hjerte. Bogens altoverskyggende argument er kynisk: Vi skal sætte tryk på den grønne omstilling, fordi der er gode penge at tjene på den. Vi skal erstatte det fossile med grønt, fordi det er en guldrandet forretning for danske virksomheder, almindelige lønmodtagere og din privatøkonomi.
Igennem interviews med alt fra topchefer til havnearbejdere og atomfysikere, understreger Magnus Barsøe det imponerende potentiale inden for de grønne investeringer. Han kommer med politiske forslag, der kan sætte skub i den grønne omstilling og leverer en bredside til venstrefløjens vækstkritikere. Og han tager fat på et af de mest kontroversielle emner i klimadebatten: atomkraft.