Det grønne pengetræ - Sådan scorer vi kassen på klimakrisen (ebook) by Magnus Barsøe
Magnus Barsøe (author)

Det grønne pengetræ ebook

128,86 DKK (incl. VAT 161,08 DKK)
Vi ved det godt: Klimakrisen er tidens største politiske, sociale og økonomiske problem. Vores afhængighed af fossile brændsler risikerer reelt at blive menneskehedens endeligt. Vi skylder fremtidige generationer at sætte alt ind for at reducere udledningen af drivhusgasser. Lige nu. Men glem alt dette et øjeblik. Det grønne pengetræ er hverken en appel til din dårlige samvittighed eller dit...
Ebook 128,86 DKK
Audiobook 128,86 DKK
Subtitle Sådan scorer vi kassen på klimakrisen
Authors Magnus Barsøe (author)
Published 3 June 2024
Length 212 pages
Genres Climate change
Language Danish
Format epub
DRM Watermarked
ISBN 9788740085952
Vi ved det godt: Klimakrisen er tidens største politiske, sociale og økonomiske problem. Vores afhængighed af fossile brændsler risikerer reelt at blive menneskehedens endeligt. Vi skylder fremtidige generationer at sætte alt ind for at reducere udledningen af drivhusgasser. Lige nu.
Men glem alt dette et øjeblik. Det grønne pengetræ er hverken en appel til din dårlige samvittighed eller dit varme hjerte. Bogens altoverskyggende argument er kynisk: Vi skal sætte tryk på den grønne omstilling, fordi der er gode penge at tjene på den. Vi skal erstatte det fossile med grønt, fordi det er en guldrandet forretning for danske virksomheder, almindelige lønmodtagere og din privatøkonomi.