Kompas til Indre og Ydre Lederskab – God Ledelse Starter Indefra (ebook) by Lotte Juul Lauesen

Kompas til Indre og Ydre Lederskab – God Ledelse Starter Indefra ebook

314,91 DKK (incl. VAT 393,64 DKK)
Indre lederskab er forudsætningen for det ydre lederskab – og begynder med selvindsigt. Lotte Juul Lauesen introducerer Ledelseskompasset som et enkelt og visuelt værktøj til at forstå og udvikle organisationen som en levende organisme. Bogen henvender sig til ledere, mellemledere, lærere, pædagoger – alle som i deres virke har ansvar for andre. Du vil genkende hvert område som kvaliteter i...
Ebook 314,91 DKK
Authors Lotte Juul Lauesen (author)
Publisher Spintype
Published 23 November 2023
Length 340 pages
Genres Management and management techniques
Language Danish
Format epub
DRM Watermarked
ISBN 9788771921441

Indre lederskab er forudsætningen for det ydre lederskab – og begynder med selvindsigt.

Lotte Juul Lauesen introducerer Ledelseskompasset som et enkelt og visuelt værktøj til at forstå og udvikle organisationen som en levende organisme. Bogen henvender sig til ledere, mellemledere, lærere, pædagoger – alle som i deres virke har ansvar for andre.

Du vil genkende hvert område som kvaliteter i dig selv og dine medarbejdere igennem de mange levende eksempler, og du vil blive i stand til at få øje på styrker og blinde pletter. Du vil få et redskab, et kompas, du kan orientere dig efter, i lederskabets – og livets – store kompleksitet.

Ledelseskompasset tilbyder en helt ny forståelsesramme såvel som et selv- og medarbejderudviklingsredskab og en nøgle til at skabe bæredygtige forandringer i organisationen.

Bogen er illustreret af Ina Marie Graneberg.

–––

“Dette er en bog om ledelse og lederskab. Og det handler om dig, læseren. Hele vejen igennem peger pilen – med respekt og ydmyghed – mod dig. Du skal skabe dit eget ledelsesredskab. Der er syv ledelseskvaliteter, menneskekvaliteter, og de er krumtappen i hele bogen. Denne bog har en værdig helhedsforståelse af menneske, virksomhed og ledelse, og det er blandt andet det, der gør denne bog til en enestående bog.”

Steen Hildebrandt,
Ph.D., professor emeritus, Aarhus Universitet.