Jordbundet - En rejse rundt i dansk landbrug (ebook) by Rasmus Hage Dalland
BookClub ready

Jordbundet ebook

104,31 DKK (incl. VAT 130,39 DKK)
Klimakrisen banker på døren, og afstanden mellem land og by vokser. Debatten om landbrugets fremtid er intens, og meningerne er mange og delte. Men ved vi egentlig, hvad vi taler om?Med udgangspunkt i den sidste bonde fra sin egen slægt rejser Rasmus Hage Dalland rundt til forskellige typer landbrug og tegner et billede af, hvordan landmændene selv opfatter de udfordringer og løsninger, forvalt...
Ebook 104,31 DKK
Audiobook 104,31 DKK
Subtitle En rejse rundt i dansk landbrug
Authors Rasmus Hage Dalland (author)
Publisher Gyldendal
Published 31 August 2023
Length 272 pages
Genres Sustainable agriculture
Language Danish
Format epub
DRM Watermarked
ISBN 9788702393705

Klimakrisen banker på døren, og afstanden mellem land og by vokser. Debatten om landbrugets fremtid er intens, og meningerne er mange og delte. Men ved vi egentlig, hvad vi taler om?

Med udgangspunkt i den sidste bonde fra sin egen slægt rejser Rasmus Hage Dalland rundt til forskellige typer landbrug og tegner et billede af, hvordan landmændene selv opfatter de udfordringer og løsninger, forvaltningen af jorden byder dem.

Dyrkningen af jorden er fjernere for flere danskere end nogensinde før, men landbruget har stadig dybe rødder i vores spisevaner, landskaber og slægtshistorier, og bevægelser på landet har formet vores politiske system, identitet og naturforståelse. Så hvordan vil de kommende bevægelser i landbruget forandre os?

Jordbundet er en rejsefortælling, der undersøger, hvor landbruget står lige nu – på tærsklen til store forandringer.